background img
Dec 21, 2023
452 Views
Comments Off on Ministri financija EU-a dogovorili nova pravila o dugu

Ministri financija EU-a dogovorili nova pravila o dugu

Written by

Ministri financija zemalja Europske unije složili su se s planovima za reformu pravila o dugu Unije, izjavilo je nekoliko diplomata za dpa nakon videokonferencije ministara financija. Očekuje se da će revidirana pravila bolje uzeti u obzir pojedinačne fiskalne situacije svake zemlje, rekli su diplomati za dpa. No planove tek trebaju usvojiti zemlje članice i o

Spread the love

Business * Ministri financija zemalja Europske unije složili su se s planovima za reformu pravila o dugu Unije, izjavilo je nekoliko diplomata za dpa nakon videokonferencije ministara financija.

Očekuje se da će revidirana pravila bolje uzeti u obzir pojedinačne fiskalne situacije svake zemlje, rekli su diplomati za dpa. No planove tek trebaju usvojiti zemlje članice i o njima treba pregovarati s Europskim parlamentom.

Nova su fiskalna pravila i realističnija i učinkovitija, napisao je njemački ministar financija Christian Linder u objavi na X-u.

– Ona kombiniraju jasne brojke za niže deficite i opadanje omjera duga s poticajima za ulaganja i strukturne reforme –  rek

See original postRead More

Spread the love
Article Categories:
Business

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

123 64 656 700 493842   495285   488066   532066   491785