background img
Jun 26, 2023
286 Views
Comments Off on Nyomás alatt a magyar tőzsde

Nyomás alatt a magyar tőzsde

Written by

Reagálnak a tőzsdék a Wagner-féle puccskísérletre Nagyot estek a kereskedés eljén az európai hadipari vállalatok részvényei, miután a hétvégén Oroszországban megkísérelt lázadás kérdéseket vetett fel Vlagyimir Putyin elnök hatalmának szilárdságával kapcsolatban.  Tovább a cikkhez Esik a Deutsche Bank részvénye Mi is írtunk róla, hogy a Deutsche Bank arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy nem tudja garantálni az

Spread the love

Business *

Reagálnak a tőzsdék a Wagner-féle puccskísérletre

Nagyot estek a kereskedés eljén az európai hadipari vállalatok részvényei, miután a hétvégén Oroszországban megkísérelt lázadás kérdéseket vetett fel Vlagyimir Putyin elnök hatalmának szilárdságával kapcsolatban. 

Tovább a cikkhez

Esik a Deutsche Bank részvénye

Mi is írtunk róla, hogy a Deutsche Bank arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy nem tudja garantálni az orosz részvényeikhez való teljes hozzáférést – a fejlemény hatására jelentős esésbe kapcsolt a nagybank részvénye, jelenleg másfél százalékos a mínusz. Idén eddig src4,7 százalékkal került lejjebb a jegyzés.

Ugrik az Aston Martin részvénye a bejelentés után

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a brit Aston Martin luxusautó-gyártó bejelentette, hogy megállapodást kíván kötni a Lucid csoporttal nagy teljesítményű elektromos járművek (EV) gyártásáról – a bejelentés hatására komoly ralit láthatunk a részvénynél, a csúcson már src3,5 százalékos is volt a plusz, jelenleg 8 százalékos pluszban an az árfolyam. Idén már több, mint src30 százalékkal került feljebb az Aston Martin jegyzése.

Alulteljesít a BUX

A vezető európai börzék közül a német DAX 0,3, a francia CAC pedig 0,4 százalékos esésben van a délelőtti órákban. A magyar tőzsde azonban alulteljesít, jelenleg 0,6 százalékos mínuszban van a BUX.

Bizonytalan nyitás a tőzsdéken

A kereskedés első perceiben nincs meg az egyértelmű irány a kontinens tőzs

See original postRead More

Spread the love
Article Categories:
Business

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Nyomás alatt a magyar tőzsde $ https://www.maquillages.info/   https://maquillages.org   https://www.deguisements-fetes.fr   https://maillots-de-bain-shop.com   https://www.le-noeud-papillon.com   https://www.jeepeg.fr   https://maillotde-bain.com   https://pushkarvisit.com   -/- According to Luke Fickell, Wisconsin is ‘all-in’ on NIL   Barbie film hits $1bn mark at global box office   Zhuhai Championships: Andy Murray loses to Aslan Karatsev in last 16   Breece Hall named Jets’ offensive X-factor for 2023   Soundking AK20 BA Amplificateur pour Basse   -*-$$DAKINE Split Roller Mallette ordinateur à roulettes, 21 cm, 110 L, Carbon   Veuve Clicquot – Coffret Retraite V.Clicquot Rose   Enceinte Mobile 700W Sono Active DJ KARAOKE 12″ Autonome Batterie à LED RVB + Micro VHF USB/SD/Bluetooth – LedWood Boostar1400   Volkswagen: IT-Störung bei Volkswagen behoben   Newcastle adds BetMGM UK to its bookmaker alliances   $$* Amalia   El Rancho Place d’Italie, Centre commercial Italie 2, place d’Italie 75013 Paris   & Nyomás alatt a magyar tőzsde *Nyomás alatt a magyar tőzsde